Головне меню

Головна
Про підприємство
Наша продукція
Медичні статті
Контакти

















































Безкоштовна відправка
смс-повідомлень:

Отправка SMS

Rambler's Top100
ГІНКГОКАПС-М

Ginkgocapsum-M


Загальна характеристика

Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
1 капсула містить екстракт гінкго білоба 0,04 г;
допоміжні речовини:
целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат, цукор молочний, аеросил.

Фармакотерапевтична група
Психостимулюючі та ноотропні засоби. Препарат рослинного походження. Містить сухий екстракт листя гінкго білоба. Активні інгредієнти екстракту – флавонові глікозиди, гінкголіпіди та білобалід, які сприяють поліпшенню кровообігу, перешкоджають агрегації тромбоцитів. Препарат нормалізує метаболічні процеси, чинить антигіпоксичну дію на тканини. Поліпшує мозковий кровообіг і постачання мозку киснем та глюкозою. Впливає на нейромедіаторні процеси в центральній нервовій системі, прискорюючи виділення нейромедіаторів і змінюючи властивості синаптичних рецепторів. Поліпшує кровообіг у кінцівках.

Показання.
Порушення мозкового кровообігу, що супроводжуються втратою оперативної пам’яті, погіршенням концентрації уваги, запамороченням, шумом у вухах, порушеннями сну. Порушення кровообігу в нижніх кінцівках, що супроводжуються болем при ходьбі, відчуттям холоду, парестезіями, судомами і важкістю в ногах.

Протипоказання.
Підвищена чутливість до препарату.

Застереження при застосуванні.
Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! Без консультації лікаря не застосовуйте препарат довше встановленого терміну! Якщо ознаки захворювання не почнуть зникати або ж, навпаки, стан здоров’я погіршився, або виникли небажані явища, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування препарату.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов’язково повідомте про це лікаря, а якщо лікуєтеся самостійно - проконсультуйтеся з лікарем щодо можливості застосування препарату. Лікарська взаємодія препарату не описана. Передозування. Не описане.

Особливі вказівки.
Перед початком лікування порадьтеся з лікарем!
Хоча в експериментальних дослідженнях не встановлено несприятливого впливу препарату на плід, не рекомендується застосовувати при вагітності і лактації. Поліпшення стану спостерігається через 1 місяць після початку лікування.

Спосіб застосування та дози.
Призначають дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу після їжі. Середня тривалість курсу лікування – 3 місяці.

Побічні ефекти.
Препарат звичайно добре переноситься. Рідко можуть виникнути диспептичні явища, головний біль, алергічні реакції. У випадку виявлення небажаних впливів або інших незвичайних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Упаковка.
По 10 капсул у контурній чарунковій упаковці.

Правила відпуску.
Без рецепта.



ВАТ «Монфарм» © 2008.